om

 

 

 

Uddannelse:

 

Jeg blev i 2006 uddannet ergoterapeut fra daværende Sundheds CVU i Ålborg.

 

I 2011 afsluttede jeg en supplerende uddannelse som DNS terapeut på B niveau ved Universitetshospitalet i Prag. Denne uddannelse er et unikt supplement til ergoterapien.

 

Jeg er tidligere uddannet landmand og landbrugstekniker(1976) og har arbejdet som både praktisk landmand og landbrugsrådgiver frem til 1990. Herefter blev jeg plejemor. Som plejemor gennemgik jeg et uddannelsesforløb for plejeforældre.

 

 

 

Arbejdsliv og - erfaring:

 

Som ergoterapeut har jeg arbejdet i et psykiatrisk dagbehandlingstilbud. Her var der hovedsageligt patienter med personlighedsforstyrrelse og depression. Senest har jeg arbejdet en årrække på privatklinik sammen med først kiropraktor og senere fysioterapeuter og psykolog.

 

Jeg har haft et afvekslende og fantastisk interessant arbejdsliv, som har givet mig stor erfaring i at arbejde med mennesker og at udøve mit håndværk. En af mine styrker er, at afdække problemstillinger ved at se ting i et nyt perspektiv og have fokus på essensen af problemerne. Dette gælder såvel fysiske som psykiske faktorer, der påvirker kroppen negativt.

 

Ved at koble netop min viden fra uddannelser og min erfaring, har mine klienter opnået store positive forandringer på kort tid.

 

 

 

Kontakt:

 

mobil: 25 33 68 98

 

 

 

Karna Rind Frandsen

Ergoterapeut & DNS terapeut